Black-Green Dzver от Нацепин

Нацепин

Black-Green Dzver

12345    4.6/5  (198 гласували)
2499 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 18663

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА➡ Тениска от 100% памук
➡ Тениска с къс ръкав, изработена от 100% памук за хора обичащи да спортуват.
➡ Подходяща за носене по всяко време.

*!!!ВНИМАНИЕ ТЕНИСКИТЕ НАЦЕПИН МОГАТ ДА ВОДЯТ ДО МАСОВО НАЗОБЯВАНЕ!!!


С тази тениска ще станеш по-набухан от Гризли мечок, яхнал крокодила Гена, Чебурашка и Гигамен, загризал базуката на РАМБО 1,2,3,4,5 и ½. Като те видят по улицата, ще ти раздават джобни, танкове, самолети, мустака, бетонобъркачки, кереч, син камък, зелена еугелена, чехълчета и дори на Миндилеев Принцесата с граховото зърно ЧУЕЕК!

Тениската има специални своиства, закодирани в изотопа, от който е избухана! Тя може ВСИЧКО. Да свети в тъмното, да пръцка под одеалото, да ти подсказва на контролно, да ти поръча китайско, да чопли слънчоглед, да ти цитира Паулу Коелю, да ти плете на баба ти ШУШОНИТЕ и най-важното ще ти позволи да вдигаш 100 от лежанка ама с ВЕЖДИ!

Страничен ефект може да е гравирането на НЕИДЕНТИФИЦИРАНО ДНК-а с народната мъдрост: “НАЙ-ОБИЧАМ БОБА, ЛЕБА И НАЦЕПИН ДА ГРЕБА”.

Съставни части: сезал, брашно, лимонтузу, бахур, кон, нишадър, медуза, ММА, натриев гуалакамоленат, НИНДЖИ, надежди, мидички, математика и 99% СЦЕПЕН в МРАКА памук.

Перфектна за: Училищи, раута, дълбока оран, помпане на гуми уста в уста, гала вечери, правене на челни стойки на уши, пушене на динамит като хаванска пура, бръснене мустаците на НЕПОБЕДИМИТЕ 7, трениране на скуош с дупе, 100 метра ядене на бахур с препядствия, ходене до луната и най-важното - Да СЕ ПОТИТЕ С НЕЯ от ТОНОВЕте НАЦЕПИН ИЗБОХАНИ през идната година.

Специални СВОЙСТВА: Носи +7 стренгхт, ако е пълна с бахур, лютеница и лимонада. Носи +18 кила живот, за сметка на маната, тоалетна хартия или газовото на ферарито.
Колкото ПО-ДЗВЕР си, толкова по-добре ти БЕГА!

* 100% от всичко изброено по-горе е толкова неистинно колкото гърдите на Памела Андерсън. (В СЛУЧАЙ, ЧЕ НЯКОЙ СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН, ИМАМЕ ПРЕДВИД ЧЕ Е ЛЪЖА! Няма Рамбо 5 и ½ все пак, замислете се.)

КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

TheGift
TheGift
18 Април 2015

Поредната маркетингова глупост, незнам кой би тръгнал с такава тениска..
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Black-Green Dzver от Нацепин

Black-Green Dzver

Категории: Тениски и облекло
Подкатегории: Тежести за крака и ръце    Марка: Нацепин   
2499 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
24.99 лв.
22.02 лв.