Tribulus + Ginkgo от Cvetita Herbal
29 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 21425

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Какво е Трибулус + ?

Tribulus + е водно-спиртен екстракт от билката Tribulus Teresttris (Бабини Зъби) и Ginko Biloba ( Гинко Билоба ). Продуктът е разработен по специална технология от висококачествена суровина, която е с уникален фитохимичен състав.Успешно съчетавайки екстракт, технология и професионализъм, нашият екип успява да разработи Tribulus + и да постигне, само в една опаковка от 100ml., максимална концентрация на полезни вещества.

Как действа?

Tribulus + стимулира производството на два гонадотропни хормона: Лутеинизиращ (LH) и фоликулостимулиращ (FSH). Лутеинизиращият хормон е пряко отговорен за производството на тестостерон, като покачва неговите нива в рамките на физиологичните граници. От своя страна пък, фоликулостимулиращият хормон регулира узряването на сперматозиодите в тестисите.Обогатяването с Гинко подобрява в пъти кръвообращанието на цялото тяло .

Клинични изследвания показват, че употребата на Tribulus + увеличава броя на сперматозоидите и тяхната подвижност. Затова екстрактът се препоръчва при някои форми на безплодие.

От друга страна по-високи нива на тестостерон и подобрено кръвообращение означават:


     По-висока потентност.
     По-бързо възстановяване след тежки физически и психически натоварвания.
     Подобрява паметта и мозъчните функции.
     По-голяма издръжливост.
     По-лесно натрупване на мускулна маса.
     По-малко количество мазнини.
     По-голяма увереност в своето ежедневие.
     За съжаление след определена възраст, индивидуална за всеки организъм, (но най-често това започва след 30-та година) нивото на тестостерон започва постепенно да спада.

Това води след себе си редица неблагоприятни ефекти като:

     намалена потентност
     проблеми с простатата
     депресивни състояния

Tribulus + е един от начините те да бъдат преодолени!

Прием

     30+ След 30+ годишна възраст производството на тестостерон започва постепенно да намалява.Тук на помощ идва Трибулус +.Достатъчно е да се приема по два пъти на ден по 3ml. (1 капачка) в период не по-дълъг от 12 часа . Продължителността на циклите може да са от по 2 месеца с почивка 2 до 3 седмици.

     40+ След навършването на 40+ през първия месец приемът може да се увеличи до 3 пъти дневно по 3ml. (1 капачка).През втори и трети месец приемът се намалява до 2 пъти дневно по 3ml. на 12 часа.

     50+ След навършване на 50+ години ползата от прием на хранителна добавка Tрибулус + започва да става все по-необходим.Свойствата му са много подходящи за хората в тази възраст.Спомага за намаляването на холестерола в кръвта.Има антибактериално и диуретично действие.Препоръчително е през целия период на прием (до 3 месеца) да се приема по 3 пъти на ден по 3ml.(1 капачка)след храна.

Трибулус + За жени

Екстрактът от Tribulus + действа целебно не само при мъжете, но и при жените .
Още от дълбока древност билката намира широко приложение в различни аспекти на женските неразположения.

     Има уникалното свойство да регулира хормоните.
     Спомага за облекчаването на менструалните болки.
     Повишава нивото на естрогена.
     Забавя процесите на стареене.
     Tribulus + може да намери приложение и при някои форми на безплодие.
     По естествен начин регулира мастната обмяна,като по този начин възпрепятства складирането на излишни мазнини. А това е незаменим помощник в борбата с излишните килограми.

Трибулус + се ползва от атлети за:

     покачване на мускулна маса
     увеличаване на силата и издръжливостта
     Обогатяването с Гинко Билоба на Трибулус + повишава синтеза на АТФ в организма. Повишени нива на АТФ в организма означава и повече енергия за мускулни съкращения.

Tribulus + може да бъде 100% натурална алтернатива на анаболните стероиди.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

kRIS
kRIS
23 Януари 2018

Baq potenten produkt! Vdignah silata i kato cqlo se chuvstvam po - dobre
Сабри
Сабри
05 Януари 2018

За такава комбинация не бях се сещал трибулусът подобрява тестостерона а гинкгното подобрява кръвоуровсяването ефектът е здрав дух, здрава ерекция!
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:Комбинирай и спести

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Tribulus + Ginkgo от Cvetita Herbal

Tribulus + Ginkgo

29 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
29 лв.
25.55 лв.