Menergy от Menergy

Menergy

Menergy

12345    4.2/5  (14 гласували)
10 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No.: 18440

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

„MENERGY” ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА Е ПРОДУКТ БЕЗ АНАЛОГ НА ПАЗАРА.

Чрез своето комплексно въздействие върху човешкият организъм той гарантира широкоспектърно благотворно влияние. Начина му на приготвяне и начина му на предлагане под формата на сладко в полу течно състояние гарантира пълното запазване на активните билкови съставки и полезни природни вещества на 99 % , което не може да се гарантира при исушаването на билкови субстанций и таблетирането им както се предлагат подобни продукти от други производители. Запазването на наситена и влажна среда гарантира и значително по бързото и пълно усвояване от организма. Нямате нужда нито от една нито отдве чаши, студена или топла вода за да приемете продукта, нямате ограничения дали ще го приемате на гладно или след разкошно хранене, не се влияе по никакъв начин от употреба на алкохол, без никакви странични ефекти и ограничения, имате пълната свобода на избор кога и къде ще го приемете.

„MENERGY” е продукт изпълнен по уникална рецепта с изключително благотворно влияние върху имунната система на организма, спомага за оросяването на мозъка, уникален ефект за полезно разширяване на кръвоносните съдове и уникален ефект за повишаване на мъжката потентност, което го прави един от най-търсените 100 % чисти природни продукти, без химически, багрещи мотериали и субстанций, изкуствени подсладители, наподобяващи аромати и консерванти с широкоспектърно действие. Благодарение на оригиналната и автентична комбинация на благотворни билкови екстракти продукта увеличава многократно половата мощ, засилва имунната защита на организма, паметливостта на мозъка и чувствеността. Благодарение на тези внимателно подбрани дарове от природата, човешките умения и вековни познания и опит за съчетанието им чрез нашият продукт „MENERGY” , Вие ще подобрите значително своята ежедневна кондиция, имунна система и сексуален живот. Това е продукт за всеки мъж който държи на своето здраве, постоянна кондиция, спорт и пълноценен сексуален живот.

➡ Подобрява имунната защита на организма
➡ Подобрява оросяването на мозъка
➡ Предизвиква мощна, пълна и продължителна ерекция
➡ Подобрява спермограмата
➡ Пълноценно въздействие 30-60 минути след прием
➡ Благотворното въздействие продължава до 36 часа
➡ Противодейства на преждевременната еякулация
➡ Бързодействие без компромиси
➡ Влияе благотворно за повишаване на либидото
➡ Чувствително и осезателно нарастване на сексуалните възможности
➡ По-голяма енергия и издръжливост
➡ Увеличава и удължава значително удоволствието от половия акт
➡ Превръща самия оргазъм в уникално и мощно преживяване с дълъг и приятен последващ момент на удоволствие

Начин на употреба:

При ежедневна употреба на продукта „MENERGY” 6-7 грама или една чаена лъжица равняваща се на половината от търговската разфасовка от 18 грама. При еднократна употреба по определен повод се препоръчва доза от 18 грама, което се равнява приблизително на една супена лъжица приета 27 – 36 минути преди повода. Поради липсата на каквито и да е противопоказания решението за приетото количество е според желанието на всеки по отделно, но приемането на повече от две разфасовки от по 18 грама на веднъж е неоправдано от финансова гледна точка, защото продукта е с достатъчно добро и гарантирано действие и при приемането само на една упаковка от 18 грама. Общото ползотворно последействие на продукта „MENERGY” е не по малко от 45 часа след приемането му. „MENERGY” хранителна добавка е уникален чист природен продукт предназначен за ежедневна употреба с универсално благотворно въздействие. При липса на каквито и да било от изброените проблеми при употреба осигурава различни усещания и повишена чувственост, върховен и по продължителен екстаз при яекулация, по добро оросяване на мозъка и подобряване на имунната защита на организма особенно в зимните месеци. „MENERGY” хранителна добавка не е решение на даден проблем, а предпоставка за решение на комплекс от възможни проблеми.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 37:48:26
  LevroWhey Supreme / 100% Whey Protein за хранителни режими
  Kevin Levrone

  LevroWhey Supreme / 100% Whey Protein

  2000 грама, 67 Дози
  14395 лв. 7198 лв. (-50%)
  Купи

  LevroWhey Supreme / 100% Whey Protein


  Категории: Протеини
  Марка: Kevin Levrone
  Разфасовка: 2000 грама, 67 Дози

  Fitness1 Superstore предлага на вашето внимание LevroWheySupreme на Kevin Levrone Signature Series! Levrone Signature Series представляват революционни хранителни добавки създадени от Кевин Леврон – професионален бодибилдър заемащ своето място в залата на славата на Международната федерация по бодибилдинг и фитнес (IFBB)! Това , което отличава хранителните добавки от Levrone Signature Series, в ...


Често купувано с:Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Menergy от Menergy

Menergy

Подкатегории: Тестостеронни Буустъри    Марка: Menergy    Разфасовка: 18 грама
10 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
10 лв.
8.81 лв.