Z-PM / Recovery & Sleep Support от Muscle Pharm

Muscle Pharm

Z-PM / Recovery & Sleep Support

12345    4/5  (13 гласували)
Категории: Тестостерон стимулатори Подкатегории: ZMA Разфасовка: 60 капсули, 60 Дози Съставки на продукта
-20%   4995 лв.
3995 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 13355

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Поддържа естествените нива на тестостерон!
➡ Поддържа мускулната сила!
➡ Подпомага дълбокия сън и възстановяване!
➡ Поддържа здраво либидо!

Muscle Pharm ZMA Max насърчава по – дълбок и ефективен сън, за да се оптимизира възстановяването, ремонта на мускулна тъкан, производството на анаболен хормон. Освен това се повишават нивата на тестостерон и се засилва мускулният растеж.

Нашият продукт осигурява всички предимства на ZMA чрез перфектна дозировка, добавя синергичните ефекти на сминдуха в подкрепа на естествените нива на свободния тестостерон и здравословното либидо при жените и мъжете.

Начин на употреба : 1-2 капсули дневно за мъжете и 1 капсула за жените. Най- добре на гладен стомах около 30 – 40 минути преди лягане.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

hp
hp
10 Март 2012

Комбинацията от двте работи при мен перфктно. Забележката е че ZMA на Muscle Pharm се пие преди лягане и те приспива неусетно, спиш здраво и се събуждаш отпочинал и тонизиран. Що се отнася за нивото на тестостерон постигнато от двата продукта според мене е индивидуално, трябва да изпробаш и да решиш кой продукт ти действа по-добре.
Herger
Herger
02 Март 2012

Здравейте, кои продукт е по добър ZMA или Трибулус Терестрис ,и на двете добавки целта е покачване нивото на естествения тестостерон в тялото ,но коя е по ефективна ?
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Z-PM / Recovery & Sleep Support от Muscle Pharm

Z-PM / Recovery & Sleep Support

Подкатегории: ZMA    Марка: Muscle Pharm    Разфасовка: 60 капсули, 60 Дози
4995 лв.
3995 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
39.95 лв.
37.59 лв.